Sobre l’iPad 2

Apple, el passat dimecres 2 de març, va presentar al públic la segona generació de l’iPad, l’iPad 2. La keynote la va fer l’Steve Jobs –afortunadament :)–, tot i que ahir, mentre escoltava l’últim podcast de @mossegalapoma, van comentar, que l’Steve, al final de la presentació, deia que Apple era una empresa de tecnologia i arts lliberals, que semblava un acomiadament a la gent, dient aquest és el meu llegat que deixo. També pot ser veritat.

Comencem amb l’iPad…

El nou iPad, té un disseny nou: és més prim –un 33% més prim que l’anterior– i això el fa més prim que l’iPhone 4!, i també és més lleuger –un 15%–.

L’iPad 2, també incorpora el nou processador A5, que en teoria és un processador d’1GHz però de doble nucli. El xip A5, també és responsable del processador gràfic –per això es un SoC–, i el rendiment gràfic ha millorat –molt–, és nou vegades més ràpid en tasques gràfiques.

La nova generació, incorpora dos càmeres, una de frontal –pel FaceTime– i una altre per a la gravació de vídeos a 720p. Sembla ser que l’iPad incorpora les mateixes càmeres que l’iPod Touch de 4a Generació. També inclou un giroscopi.

Desprès de totes aquestes millores a nivell gràfic i de processador, segur que haurà disminuït la bateria. Dons no! El nou iPad continua tenint les mateixes hores de bateria, 10 hores!

A la keynote també és van presentar accessoris, primer de tot, es va presentar l’adaptador AV de Apple, que permet fer videomirroringde l’iPad a una pantalla, projector, etc.

També es van presentar una cover molt interessant –de fet, costarà molt veure un iPad 2 sense aquest accessori–, sí, estic parlant de l’Smart Cover, una cover molt maca, un disseny impressionant, i que està pensat d’una manera molt senzilla. Funciona amb imants, només l’has de passar per sobre del teu iPad – iPad 2, esclar– i ja està, adherida a l’iPad, per treure-la molt senzill també.

Des de l’època en que van sortir les primeres betes de l’iOS 4.3, van dir que l’iPad 2 tindria un sensor de proximitat, i en teoria, així és –tot i que Apple no ho ha dit–, aquest sensor, detecta quan obres l’Smart Cover i ell sol, obre l’iPad. Quan tanques l’Smart Cover, dons tanca l’iPad.

Segons estic veient a la pàgina web d’Apple, l’iPad 2 –tant a la versió Wi-Fi com a la versió Wi-Fi + 3G– incorpora una brúixola digital – com la de l’iPhone 4, i segurament com la de l’iPhone 3G S–

Actualment encara no se sap quina quantitat de memòria RAM té –no ho sabrem fins que iFixit no el desmunti–.

L’iPad es posarà a la venta l’11 de març a Estats Units, i a aquí Catalunya, el 25 de març. L’iPad 2 costarà exactament igual que el que costava fins fa una setmana l’iPad de 1a generació.

L’iPad 2 està disponible tant en negre com en blanc –sí, des del primer dia :D–

Personalment, jo si me’l poguès comprar (;)), me’l compraria de color blanc, m’ha encantat, i amb una Smart Cover, però no sé de quin color, si es dóna el cas, ja ho pensaré.

Recordeu, aquest serà l’any de l’iPad 2!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s